MENU
Fashion,Outfits

That tee though

17:11 | January 29, 2015

JOHANNAEMMAOLSSONOUTFITS2015.21.2 JOHANNAEMMAOLSSONOUTFITS2015.21.3 JOHANNAEMMAOLSSONOUTFITS2015.21.1JOHANNAEMMAOLSSONOUTFITS2015.21.4JOHANNAEMMAOLSSONOUTFITS2015.21.5
I LOVE WEARING my LXLS coat like this. I wore it in some outfits last week and even on top of another jacket for keeping extra warm. With a t-shirt it’s not that warm wearing it like this though but it’s a nice look ;) This tee is another high street favorite of mine by Lindex. Since I’m so quality picky with my clothes over all I’m always great at spotting the best budget pieces. And Lindex has really succeeded with both design and fabric with this t-shirt and the sweater that I’m wearing here. That sweater is so soft and the tee that I’m wearing has a really great material blend that makes it look and feel almost like a silk tee. But this is actually better because it doesn’t wrinkle as much. Fab! But this is over all a very simple look but my jewelry makes it a lot more fun, love these rings from LUVAJ! I have them in both silver and gold. And this cuff by DKNY is absolutely amazing, will show you a better picture in a post next week!

JAG ÄLSKAR ATT ha min LXLS kappa såhär. Jag hade den så i några outfits förra veckan och även över en annan jacka för att vara extra varm. Det är inte speciellt varmt att ha den såhär när man bara har en t-shirt dock, men det är en snygg look ;) Denna t-shirten är en ny high street favorite från Lindex. Eftersom jag är så himla kvalitets känslig så är jag superbra på att hitta de bästa budget alternativen! Och Lindex har verkligen lyckats med både design och tygval med den här t-shirten men även med tröjan jag har på mig här. Tröjan är så himla mjuk och mysig och materialet på t-shirten är någon blandning som får den att se ut och kännas nästan som silke. Men denna är nästan bättre då den inte blir rynkig lika lätt. Sjukt snygg simpel look tycker jag. Men sen så gör såklart mina smycken den här outfiten lite roligare också. Älskar dessa ringarna från LUVAJ, jag har dom i både silver och i guld. Och den här cuffen från DKNY är så himla fin med! Visar bättre bild på den nästa vecka.

I was wearing:
Coat: LXLS
Tee: LINDEX (in stores soon)
Leather pants: DAVID LERNER
Shoes: CHRISTIAN LOUBOUTIN (similar)
Sunglasses: YSL
Rings: LUVAJ
Cuff: DKNY

Lots of Love, J

Follow me on bloglovin

7 Responses to “That tee though”

  • johannaolsson on

   I know :(( Jag vill köpa dom svarta också men dom finns inte nu. Har inte hittat några jag gillar på hela vintern. Vill inte köpa bara för att köpa.

   Reply
 1. S on

  Älskar din blogg och din stil!! Har aldrig varit så förtjust i modebloggar men din följer jag varje dag :) Finns t-shirten från Lindex på hemsidan?

  Reply
 2. Angie on

  Men näääee…. Dina skor är inte tjatiga. Men visst borde du ha dem även i svart! Tycker du gör helt rätt som väntar på detta. You rock!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)