MENU
Fashion,Outfits

The Tara Jarmón coat

14:15 | January 10, 2015

JohannaEmmaOlssonOutfits2015.4.1 JohannaEmmaOlssonOutfits2015.4.2 JohannaEmmaOlssonoutfits2015.4.3JohannaEmmaOlssonOutfits2015.4.51I GOT THIS coat from Tara Jarmón about 5 years ago and it’s one of those pieces that you get compliments for year after year when you’re wearing it and you can reply by saying “this old thing…” needless to say I love it! It’s very luxurious, but with some cool and edgy details. Which can also be said about my Max Kibardin boots. Love the details from the side on these. Worn with a simple, ribbed,  long sleeved black dress from ASOS which makes the look dressy but definitely not over dressed.

JAG HAR DEN här kappan från Tara Jarmón som är 5 år gammal. Det är ett av de där plaggen som man kan ha år efter år och alltid få komplimanger för när man bär och man kan svara genom att säga “this old thing…”. Kort och gott – I love it! Den är lyxig men med coola och lite edgy detaljer. Vilket man också kan säga om mina skor från Max Kibardin. Älskar dessa från sidan! Bär detta med en enkel, långärmad, ribbad svart klänning från ASOS. Att ha klänning till gör att looken känns rätt dressy men definitivt inte over dressed på grund av enkelheten av klänningen.

The outfit:
Shoes: MAX KIBARDIN
Coat: TARA JARMON
Dress: ASOS (here)
Sunglasses: YSL
Bag: 3.1 PHILLIP LIM

Lots of Love, J

 Follow me on bloglovin

15 Responses to “The Tara Jarmón coat”

  • johannaolsson on

   Tack! :) haha hemligheten med att va barbent samt ha snygga klackar är att inte gå så långt. Bara till och från bilen ;)

   Reply
 1. Hanna on

  Jag håller med om att det är mer fashion barbent istället för strumpbyxor…. Men att inte anpassa sina outfits säsongsmässigt känns ganska “ofashion” i sig. ÄLSKAR outfiten i sig, men snyggheten försvinner ju när outfiten bara blir uppseendeväckande i och med att man ju nästan blir chockad och förfärad över hur kallt det ser ut.. Ungefär som när typiska svennetjejer börjar bära jeansshorts i mars, tacky.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)