MENU
Fashion,Outfits

Grey ostrich

13:20 | January 6, 2015

JohannaEmmaOlssonOutfits2015.2.4 JohannEmmaOlssonOutfits2015.2.3 JohannaEmmaOlssonOutfits2015.2 JohannaEmmaOlssonOutfits2014.2.4
GREY AND TANNED legs, always a winning combination if you ask me. Got this fur on Ebay. Always a great piece to throw on to put some extra spice into you outfit. Hope you will have a great day and don’t forget to smile and enjoy the moment!

GRÅTT OCH BRUNA ben, alltid en vinnande kombination om ni frågar mig! Köpte denna pälsen på Ebar. Alltid en bra jacka att slänga på sig för att få lite krydda i vardagen och i outfitsen, haha. Hoppas att ni får en toppen dag och glöm inte bort att le och njuta av nuet!

Lots of Love, J

 Follow me on bloglovin

14 Responses to “Grey ostrich”

 1. amanda on

  Hej! Supersnygg outfit! kan du inte snälla länka ebay-säljaren. Finns ju så många som säljer likadana och vill gärna köpa en fin (har tyvärr fått erfara att bilder ofta ljuger på ebay…). Samt så undrar jag din strl på jackan? Superfin blogg och en stor inspiration är du <3 Tack :)

  Reply
  • johannaolsson on

   I bought it years ago. I’m don’t remember which seller it is. But just search for ostrich fur on eBay and several will come up. It’s not expensive and it shreds. But I love it.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)