MENU
Morocco,Taghazout,Travels

Blurf snaps

11:12 | December 16, 2014

IMG_6326 IMG_6097 IMG_6332 IMG_6100
SO POSING WITH a surf board what a big part of this surf trip with La Point for us bloggers.  Although I did surf a lot too! But definitely not here. But instead I had a photoshoot with Rami Hanna. So much fun and the location was gorgeous to say the least! Wasn’t wearing this outfit though so you will se the result soon these are just some snaps I took with Vicky.

ATT POSERA MED en surf bräda var en stor del av den här resan med La Point för oss bloggare, haha. Även om vi faktiskt surfade en hel del också! Jag tyckte det var så roligt! Men vi surfade definitivt inte på den här locationen. Jag hade en photoshoot här med Rami Hanna. Så vackert! Vi fick höra sen att dom hade massa huggormar här. Men vi såg ingen som tur var. Hade sjukt kul och den här platsen är magisk. Älskar klippor! Hade inte på mig den här outfiten på bilderna med Rami dock, så ni får se resultat senare! Detta är bara några snabba bilder jag tog med Vickan!

 

Lots of love, J

 Follow me on bloglovin

 

6 Responses to “Blurf snaps”

  1. Emme on

    Johanna det var så kul när du var personlig och man fick lära känna dig lite i dina videobloggar! Kan du inte börja med lite sådant igen? :D

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)