MENU
Morocco,Taghazout,Travels

Sunbeds at Paradis Plage

18:39 | December 15, 2014

IMG_6494 IMG_6535  IMG_6523 IMG_6539
I LOVE THE sun beds that are right outside our Villa at hotel Paradis Plage. And we got a jacuzzi too! I spent many afternoons here relaxing after the surf lesion with some magazines and a drink. And how cute isn’t my big scarf that I bought at the market here? Love the combo of pink and wine red! Toodles!

ÄLSKAR DESSA SOLSÄNGARNA som var precis utanför vår villa på hotel Paradis Plage. Och vi hade en jacuzzi där också! Spenderare många eftermiddagar där och kopplade av efter surf lektionerna med lite tidningar och någon drink. Och hur söt är inte min stora sjal som jag köpte på marknaden här? Älskar kombinationen av rosa och vinrött. Toodles!

Lots of love, J

 Follow me on bloglovin

Leave a Reply

  • (will not be published)