MENU
Fashion,Outfits

Fluffy blue

13:14 | October 27, 2014

IMG_7999 2IMG_8097 1IMG_8044nyIMG_8119 1IMG_8042 1
KÄNNER MIG EXTRA mysig i min fluffiga blå tröja från COS. Vädret börjar ju bli så sjukt dåligt, och det bara regnar! Bra att jag har köpt på mig en massa varma tröjor denna säsongen. Jag parade ihop denna med guld för jag älskar kombinationen av guld och blått. Och vad tycker ni förresten om mitt hår? Jag har gjort några slingor bara för att gå från mörk brunt till en lite ljusare version. Typ mellanbrunt, haha. Men det gör så stor skillnad! Jag tycker det är jättefint. Jag gjorde det hos Helen på hennes salong Hair by nielsen, samma ställe som när jag gör mina naglar med Alexandra! Perfekt att få så många saker gjorda på samma ställe!

FEELING COZY IN my fluffy blue sweater from COS. The weather is getting really bad! So it’s a good thing I have bought a lot of warm sweaters this season. I paired this one with gold because I love the combination of gold and blue. And what do you guys think of my new hair? I put some highlights in just to get it from dark brown to a lighter version. I love it! Super sweet Helen did it for my at her salon hair by nielsen, same place where I do my nails with Alexandra. Pretty convenient to get many things done at the same salon!

Sweater: COS (here)
Bag: 3.1 PHILLIP LIM (here)
Shoes: GIVENCHY (in silver details here)
Jeans: ZARA
Watch: ROLEX
Rings: NIALAYA (here)

Lots of love, J.O

 Follow me on bloglovin

 

9 Responses to “Fluffy blue”

Leave a Reply

  • (will not be published)