MENU
Fashion,Shopping

Wishlist

12:52 | October 21, 2014

Skärmavbild 2014-10-21 kl. 11.38.21
1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

ÄLSKAR DESSA SAKERNA just nu! En massa guld som vanligt.. Jag tycker denna flask proppen (heter det så?) med en noshörning på är så himla fin. Ni borde kolla in det märket, C.Wonder. Väldigt mycket fina små decor grejer och mycket monogram saker som jag tycker är jätte snyggt och även toppen att ge bort i present!

CURRENTLY OBSESSING ABOUT these items. A lot of gold as usual.. You should really check out the brand that has done this rhino bottle stopper (I love rhinos in interior design) it’s from C. Wonder and they have a lot of nice decor things and they also have monogrammed bottle stoppers. I love them and they are perfect for gifts too!

Lots of love, J.O

 Follow me on bloglovin

4 Responses to “Wishlist”

  1. Sandra on

    Åh, alltid velat ha ett par chanel örhängen! Så fina. Men känns som att det är extra dyrt bara för att det är WGACA.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)