MENU
Fashion,London,Outfits

Afternoon sun

10:58 | October 15, 2014

IMG_7111
ANOTHER CASUAL CHIC city-look. It’s important to be comfortable while walking around all day. When in heels I almost always bring flats in my bag or in a little dust-bag-case. And even tough this blog contains a lot of heels I do wear flats a lot. And I get the feeling that you would wish to see some more casual looks from me that are easier to wear on a every day basis? Any way.. This day I was showing my boyfriend around in my old neighborhood – Chelsea. So I showed him where I used to live and all that. A little bit because I thought it was fun to see it all again, walk the same little streets etc but mostly because I wanted him to have seen it :)

EN TILL “CASUAL chic city look”. Det är viktigt att vara bekväm när man ska gå omkring hela dagarna. Jag brukar för det mesta alltid ha flats med mig i väskan eller i ett litet dust-bag-case när jag har heels på mig. Och även om den här bloggen innehåller en hel del outfit in heels så använder jag rätt mycket låga skor också. Och jag har fått känslan av att ni vill se lite mer casual looks som är enklare att ha på sig on a daily basis? I alla fall, den här dagen så visade jag min pojkvän runt lite där jag bodde när jag var i London i Chelsea. Lite för att jag tyckte det var otroligt kul att se det igen, gå på samma gator och så vidare, men mycket för att jag ville han skulle se det. :)

IMG_7150 1 IMG_7179 IMG_7129IMG_7170
THE OUTFIT:
Flats: SALVATORE FERRAGAMO (here)
Pants: ZARA (here)
Bag: RALPH LAUREN (here)
Hat: MASSIMO DUTTI (here)
Jacket: WHISTLES (here)

Lots of love, J

 Follow me on bloglovin

11 Responses to “Afternoon sun”

  • johannaolsson on

   Både och. Den är bra att ha när man reser för man får plats med myxket extra i där. Jag har alltid problem att få plats med allt även med en incheckad och en carry on. Så det är bra med en extra stor :) sen om jag bara är borta några dagar brukar jag inte ha med flera väskor :) men för att svara på din fråga haha så använder jag den som handväska också.

   Reply
 1. Paulina on

  Hej Johanna !
  Måste börja med att säga att du är så himla vacker och jag älskar din klädstil. Men jag undrar vad du egentligen jobbar med? Du verkar resa så mycket runt, och det är ju underbart! Sen måste jag fråga hur du håller ditt hår så fint fastän du färgar det då o då?
  Kramar Paulina

  Reply
 2. Lucy on

  Hi johanna, i love your blog but when will you finally post the videos about beauty etc?
  I loved the q&a videos you did a while ago :))

  Reply
 3. Bella on

  Har du bloppis eller säljer du på tradera eller nåt? Eller vad gör du med alla kläder, väskor du inte använder längre? Jag har själv massor med kläder och väskor och funderar på om jag ska sälja av lite men tänker på er bloggare, hur mycket kläder har inte ni? Vad gör ni av med allt?
  Undrar också om du kan lägga ut mer tränings outfits? De var så fina de du tidigare la ut. Samt önskemål om mer bas outfits. Du skulle även lägga ut filmer, hur går det med dom?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)