MENU
Beauty,Nails

Nail perfection

13:43 | October 3, 2014
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DET ÄR GANSKA så svårt att få en rättvis bild på den exakta färgen på mina nya naglar. Men den är så himla fin! Så glansiga och den mörka färgen är den perfekta nyansen av mörkt. Inte för röd, inte för lila, inte för brun. Amazing! Jag brukar fixa mina naglar på salong Hair by Neilsen. Denna gången gjorde jag dom med Alexandra Kallner (hemsida) så himla duktig och söt tjej. Alla går ju typ till henne just nu. Så jag tänker fortsätta göra det också! Så duktig tjej.

IT’S PRETTY HARD to get a picture of the shade of my new nails. But it’s amazing! So shiny and such a nice dark color without being black. Love it so much. I get my nails done at Hair by Nielsen salon. This time I did it with Alexandra Kallner and she was amazing and so sweet! So I’m going to stick with her from here on out. My nails really are perfection, thank you so much Alexandra!

Lots of love, J

 Follow me on bloglovin

3 Responses to “Nail perfection”

 1. Julia on

  Hi! Your blog is simply put amazing, keep up the good work! I’m going to London next week and wonder if you could give some tips? Places to eat, have a coffee or hot chocolate, and places to go out to parteeey! (I’m 20, so preferably somewhere I can get in).
  Thank you :)

  Reply
 2. Anna on

  Hej! looove your blog! undrar om du kan tipsa om någon eller några sidor/bloggar eller liknande som du får inspiration ifrån! Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)