MENU
Fashion,Outfits

Leathered up

22:07 | September 19, 2014
IMG_3709

TJA MY LOVES, har varit lite upptagen med jobb och events de senaste dagarna så uppdateringen har varit lite dålig. Hur är det med er? Hoppas att ni har en toppen helg! Min kommer vara fylld med ännu mera jobb för min BF är i Paris med sin work crew. Han har lovat mig en weekend vart jag vill som kompensation och jag vill tillbaka till London! Så jag vill planera världens bästa helg i en av mina absoluta favorit städer för mig och honom. Saknar London så mycket så vill ta tillvara på varje sekund där. Så jag tänker mig antikmarknaden på Portobello, och strosa omkring i Notting Hill, käka på Sushi Samba och Zuma (mina favorit sushi ställen) är inte sådär jätteförtjust i brittisk mat, lite shopping i Knightsbridge och bara allmänt njuta av allting som London har att erbjuda och inhalera Londons fantastiska, men smutsiga, luft haha.

HI MY LOVES, been busy with work the last couple of days so the updates has been a bit poor here. What’s up with you? Hope you’re having a great weekend!! Mine will be filled with work because my BF is in Paris with his work crew. He has promised me a weekend of my choosing as a compensation and I want to go back to London! So I want to plan the best weekend ever in one of my favorite cities in the world for me and him. I miss London so much. I’m thinking the antique market at portobello, strolling around in Notting Hill, dinner at Sushi Samba, Zuma (favorite sushi places), and Knightsbridge shopping and just all in all experiencing all that London has to offer and inhaling the sophisticatedly dirty air, haha. IMG_3669 IMG_3707Wearing:
Bag: 3.1 PHILLIP LIM
Leather pants: HUNKY DORY (here)
Jacket: WHISTLES (here)
Shoes: ZARA
Sunglasses: GIVENCHY (here)

Lots of love, J

 Follow me on bloglovin

6 Responses to “Leathered up”

Leave a Reply

  • (will not be published)