MENU
Fashion,Outfits

Casual stroll

22:28 | August 31, 2014
IMG_9266 1 IMG_9276 1IMG_9248 2

SHOPPING DAY OUTFIT i Stockholm. Jag köpte några saker men som vanligt så kör jag mestadels av min shopping online. Har köpt två par nya skinnbyxor eller leggings som jag tror kommer utgöra basen i hela min höstgarderob. Ska visa er och köra lite tips inlägg på hur man bygger upp en ny garderob (vilket är det jag kommer behöva göra nu inför hösten.) Den här hatten är i alla fall ny från Massimo Dutti och även den här tröjan från Zara. Perfekta “easy to wear” pieces.

CASUAL STROLL SHOPPING day in Stockholm. Bought some things but as usual I did most of my shopping online. I basically need to buy a whole new wardrobe. This hat from Massimo Dutti is new though and so is the sweater from Zara. Perfect easy to wear pieces.

Whole outfit:
Hatt: MASSIMO DUTTI (here)
Sweater: ZARA (here)
Watch: ROLEX
Bag: CHANEL

Lots of love, J

Follow me on bloglovin

17 Responses to “Casual stroll”

  • johannaolsson on

   Jag tycker du ska göra någon annanstans för jag tänker inte göra på samma ställe. Vill inte skriva ut vart det var för känns taskigt att säga något elakt. Det var bara väldigt dyrt och enligt mig inte speciellt bra för pengarna.

   Reply
 1. Cissi on

  Ser såååå fram emot inlägget med hur man bygger upp en bra garderob. Less på exakt vartenda plagg jag ägt. Är 20 år och har precis övergivit fjortisstilen (ok överdrift, rättare sagt ungdomsstilen kanske) för en mer mogen look gissar jag, kanske därför jag blivit så less och osugen på min garderob.. vill ha feminint, elegant, dressat och klassiska kläder. Ser fram emot ditt inlägg! :)

  Reply
  • johannaolsson on

   Haha jag vet hur du känner. Jag har känt likadant med min höst garderob. Har aldrig riktigt brytt mig om den, så jag har typ ingenting. Måste lägga enorma summor pengar på den nu känner jag *apa som håller för ögonen emoji*. Så jag känner att jag förhoppningsvis i alla fall kan ta mig ur detta med lite tips och trix till er :)

   Kram!

   Reply
 2. Hakima on

  Wauw! Your blog really improved, I like it very much!
  I’m following you for several years now and I always thought you were capable of more!
  I also love your style, keep up the good work :)

  Reply
 3. Veronica on

  Hej Vackra!
  Vilken strlk har du i tröjan från Zara? Länken till bootsen du har på dig verkar inte ha kommit med! Länka igen! :):)
  Kram!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)