MENU
Personal

Camera flash

14:00 | August 29, 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHELGEN ÄR HÄR !! Jag älskar helger, men mest på grund av att jag får spendera mer tid med min pojkvän. Då han jobbar från 8 på morgonen till 10 på kvällen i stort sätt varje dag. Men på helgerna är han ledig i alla fall (mestadels). Här får ni några bilder från middagen med resten av alla bloggare.

THE WEEKEND IS here!! I love weekends. But mostly because I get to spend time with my boyfriend because he is working from 8am to like 10 pm every day. But on the weekends he is free (mostly). Here are some pictures from the dinner with the rest of the bloggers some days ago. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag tyckte det var så roligt att alla tog så mycket bilder. Jag har inte spenderat så mycket tid med andra bloggare så jag är van vid att inte ta så himla mycket bilder under middagar eller andra social events för då känner jag mig lite jobbig. Men alla här är på en annan nivå av att ta mycket bilder – och jag älskar det haha.

I love how everyone is taking pictures. I haven’t spent much time with other bloggers so I am used to feeling that I’m annoying if I take pictures so I usually never do it when I have dinners or other social events. But these people are on another level of picture taking – and I love it. I really felt like in my natural element, haha.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maten på mvseet är ju så god. Jag käkade hälleflundran.

The food at Mvseet is so good, I had the halibut fish. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
And some drinks of course. Hope you have a great friday!

Lots of love, J

Follow me on bloglovin

8 Responses to “Camera flash”

  • johannaolsson on

   Hahahaha, alltså du är lätt min bästa bloggläsare!!

   Jag vet faktiskt inte om jag ska vara helt ärlig. Den röda smaka jordgubb och den gröna smaka typ som en sötare variant av en mojito. jag gillade dom ;)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)