MENU
Beauty,Nails

Nailed it

16:10 | August 20, 2014

IMG_0428 1 IMG_0426 1 IMG_0430 1IMG_0505 1IMG_0465 1
I WENT TO get my nails done with missfancynails. I wanted to try something fun and new so I wanted her to do this look with short nude nails with crystal stones on. She nailed it (haha, I am so funny). I am so happy with them! I don’t think I would wear this style on long nails, it is just not my style. But now I think they look fantastic and so cool. What do you think – yay or nay?

JAG GICK OCH fick mina naglar gjorda idag hos missfancynails. Jag ville testa någonting lite roligare denna gången än bara vanligt shellack så jag ville hon skulle skapa den här looken på mig med nude naglar med kristaller på. She nailed it! (haha, va rolig jag är). Jag är i alla fall så himla nöjd med dom! Jag tror inte att jag hade haft dom långa med såhär mycket glitter på men nu när dom är korta tycker jag det är skit snyggt. Vad tycker ni – hiss eller diss?

PS: I will do more beauty posts for you starting now. So every week I will do 1-2 beauty posts. 3 outfits. And 1-2 sport posts. What do you think? I was planning to do a video-tutorial for you this week with how I do my ponytail but my video equipment hasn’t yet arrived my mail :( So you have to wait a little bit longer.

Lots of love, J

10 Responses to “Nailed it”

 1. Lily on

  Älskar din blogg. Låter som ett bra upplägg. Om jag får önska något så är det styling med vanliga skor, ej högklackat. För mig är det till expemel inte möjligt att ha snygga stilletter i vardagen.

  Reply
  • johannaolsson on

   Jag har tänkt köra lite mer outfits med det. Jag har ju såklart inte högklackat hela tiden :) ska se vad jag kan klämma fram haha.

   Puss!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)