MENU
Fashion,Shopping

The most wearable heels

0:10 | July 30, 2014

Skärmavbild 2014-07-22 kl. 14.47.531. HERE 2.HERE

HEELS IN BLACK and nude are perhaps not the most fun thing to splurge on. And my eye tend to wonder towards shoes with a lot of color and crazy styles. But the shoes I actually end up wearing the most are the classic simple ones. And even though I do love wearing my pigalles from Christian Louboutin, which is a nude classic style, I often feel like just the red sole makes them a bit to “fancy” for every day wear. So in most cases I would actually prefer them without the red sole. So these from Kurt Geiger is a good (and cheaper) alternative.

And everyone must have a pair of black sandals like these. So easy to just wear with a pair of jeans shorts or a regular pair of jeans.

SVARTA OCH NUDE färgade skor är kanske inte det mest roliga att spendera pengarna på. När jag shoppar tenderar jag att titta efter färgglada skor och ju galnare det bättre. Men de skor som jag faktiskt använder mest är de som är mest simpla. Och även om jag älskar mina pigalles from Christian Louboutin så känner jag ganska ofta att till och med den röda sulan på dom gör att de blir lite för mycket för att ha på sig för “every day wear”. Så mestadels hade jag faktiskt föredragit att sätta på mig ett par nude färgade skor utan den där röda sulan. Så dessa från Kurt Geiger är ett bra (och billigare) alternativ!

Och alla tjejer måste ha ett par svarta sandaletter som dessa från Schutz. Perfekta att slänga på sig till ett par jeans shorts eller vanliga jeans. Älskar dom!

2 Responses to “The most wearable heels”

Leave a Reply

  • (will not be published)