MENU
Fashion,Outfits

Two pieced military

15:39 | July 28, 2014

IMG_2471 1HI BABES, I hope you have had an amazing weekend. I have spent mine on my boyfriends little boat going around Stockholm, tanning and swimming in the sea. I love being on a boat, and I love driving them too! Yesterday I was out shopping for new sports wear, since it will be a new feature here on the blog + I have to start being more active again. So let’s do it.

HEJ MY LOVES! Jag hoppas att ni har haft en fantastiskt helg. Jag har spenderat min på min pojkväns lilla båt, åkt omkring runt Stockholm och solat och badat. Jag älskar att vara på en båt, älskar att köra också. Igår var jag ute och shoppade lite nya sportkläder, eftersom jag kommer införa det som en ny kategori här på bloggen. Min syster var inte så sugen på att fortsätta blogga så jag tänkte att jag skulle köra lite sport och träning med er ;) Let’s do it.
IMG_2390 1 IMG_2386 1Style tip: Sometimes it can be good to buy two pieces in the same color from the same collection or season. So you can pair them together and get the feel of a jumpsuit. And you can wear them as individual pieces with something else. I got these two from Zara’s new collection.

Stil tips: Ibland kan det vara bra att köpa två klädesplagg i samma färg från samma kollektion eller säsong. Man använder sig oftast av samma färger och tyger. Så kan du ha dom tillsammans så att det ser ut som att du har en jumpsuit och du kan även ha dom var för sig till något annat. Jag köpte dessa två från Zara’s nya kollektion.IMG_2471 1 copy
IMG_2539 1IMG_2402 1

The outfit:
Shoes: AQUAZZURA (here)
Pants: ZARA (here)
Top: ZARA
Bag: GIVENCHY (similar color here)
Sunglasses: YSL
Watch: ROLEX
Necklace: DIANA WARNER (here)

7 Responses to “Two pieced military”

  • johannaeo on

   How sweet of you to ask :) she is okay! She just decided she didn’t want to put any effort into it at the moment. Having a blog and an Instagram and doing it 100% is a full time job. She is in Oslo right now working :)

   Reply
  • johannaolsson on

   Haha yes she is okay! she decided not to blog/instagram anymore. She lives in Oslo now. She might start again but not right now :)

   Reply
 1. Ella on

  Hej!
  Hur tycker du spraytanen var nu i efterhand? Höll den länge? Hur “försvann” den? Jämt eller flagit? Vilken nyans valde du?
  Tack på förhand!
  Kram!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)