MENU
Fashion,Shopping

Last minute vacation find

1:49 | July 27, 2014
Skärmavbild 2014-07-27 kl. 01.20.03

IF YOU ARE going on vacation soon and last years vacation wardrobe feels like naaaah. Then you should consider to spice it up with some leopard. Because leopard is back in the hotlight again (I love it). So pair these espadrilles (that’s conveniently on sale here) with this bikini (top here, bottom here) and wear white nail polish and your IT.

OM DU SKA på semester snart och förra årets semester garderob känns ganska så naaah – köp på dig lite leopard. Leopard print är en trend som kommer och går (jag älskar den så jag blir alltid överlycklig när den kommer tillbaka). Och nu är den det. Så para bara ihop dessa espadrillsen (som råkar vara på rea här) med den är bikinin (top här, bottom här) och ha vitt nagellack så är du IT.

2 Responses to “Last minute vacation find”

Leave a Reply

  • (will not be published)