MENU
Italy,Milan,Travels

Milan – Magna Pars Suites

8:00 | July 22, 2014

IMG_1038 1NOW WE HAVE reached the final destination of our trip – Milan! And there is only one really good thing to do here: shop! Haha, there are so many amazing stores here. But I was way to tired actually. I found a leather jacket at RED valentino that I loved, but it was sold out in my size. So we just went to Nobu and eat everything on the menu basically. I love Nobu. But I must say that nobu in Milano was my least favorite. Eric compared it with Vapiano, haha. We are only staying for one night unfortunately. We are at Mangna Pars Suites – Amazing hotel!! So comfortable and wonderful

NU HAR VI kommit till slutdestinationen av vår semester – Milano! Och det finns bara en sak att göra här: Shoppa!! Haha, här finns så många fantastiska butiker. Men jag var faktiskt alldeles för trött för att orka med det. Jag hittade en skinnjacka på RED valentino jag ville ha, men den var slutsåld i min storlek. Så vi gick till Nobu och käkade i stort sätt allt på menyn, haha. Jag älskar Nobu. Men jag måste säga att Nobu i Milano var den sämsta jag varit på. Eric jämförde det med Vapiano, haha. Vi stannar tyvärr bara en natt. Vi bor på Mangan Pars Suites. Underbart hotell! Så himla mysigt.

And now we are going back to Stockholm. BOO.
Xoxo.

3 Responses to “Milan – Magna Pars Suites”

 1. Erika on

  Tänkte åka till Milano på weekend i september, kan du inte ge lite shoppings/restaurang och most see tips?? :)<3

  Reply
 2. Juna on

  Hei Johanna, Så utrolig koselig det ser ut overalt der du er! Jeg og en venninne tenker å dra på shoppingtur til Milano i september og tenker å gå innom Seravalle (Designer Outlet). Har du vært der noen gang? Kan du anbefale hvilken bydel som er best å bo i? Vi tenker enten å bestille hotellrom eller leilighet.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)