MENU
Fashion,France,Nice,Outfits,Travels

Shopping in Nice

10:00 | July 21, 2014

IMG_0684-1HANGING OUT AT the balcony at our hotel in Nice before checking out the shopping. There are so many stores here it’s insane, haha. But I actually still prefer Cannes on the french riviera.

HÄNGER PÅ BALKONGEN på vårt hotell I Nice innan jag ska kolla in shoppingen. Det finns så mycket butiker och shopping här, det är helt galet. Men jag föredrar faktiskt fortfarande Cannes på den Franska Rivieran. Mycket mysigare! IMG_0787 1 IMG_0721-1
And of course, while in France, I have to wear my gorgeous Theirry Lasry sunglasses.

Och självklart, när jag är i Frankrike, måste jag ha på mig mina super coola Theirry Lasry solglasögon! IMG_0737 IMG_0674 1I am so in love with this top and it work with almost everything. Wore it with these pants I bought at Mango they are also a really great buy. It was actually Eric who insisted on me getting them. He is so nice to go with me into all the stores, haha.

Jag är så himla kär i min nya topp från Zara, den funkar verkligen till allt. Jag hade på mig den till dessa byxorna jag köpt på Mango. Också ett riktigt bra köp! Det var faktiskt Eric som insisterade på att jag skulle köpa dom. Han är så snäll som följer med mig i alla butiker och till och med engagerar sig i vad jag ska köpa, haha. IMG_0652-1 IMG_0756 IMG_0606-1 IMG_0733The outfit:
Pants: MANGO (on sale here)
Bag: VERSACE (similare here)
Sunglasses: THIERRY LASRY sold out
Klocka: ROLEX
Shoes: CHRISTIAN LOUBOUTIN (here)
top: ZARA (on sale here)

xoxo.

7 Responses to “Shopping in Nice”

 1. Jeanette on

  Vart ska man gå för shopping i Nice, om man startar vid Lafayette? Finns butiker som Zara och h&m inne i centrum?

  Reply
 2. ma on

  Hej igen vet inte om min fråga kom med, tror halva kommentaren försvann när jag skickade iväg den haha. Men vilken strl har du i byxorna och vilken färg är det? stone eller white? Kram

  Reply
 3. Erika on

  Jätte snygg stil alltså!!!!!!!<3 Har du tips om hotell i Cannes och ställen/restauranger/gator man borde besöka på weekend? :) Kram<3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)