MENU
Cannes,France,Travels

Cannes & Ladurée

8:00 | July 20, 2014
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THE WEATHER WAS really bad in Nice today so me and Eric met up with my friends Alice and Gustav. First we had lunch in the rain but then decided to drive to Cannes which is like 45 minutes away. Surprisingly enough the weather was good there. And also, they had Ladurée!

VÄDRET VAR RIKTIGT dåligt i Nice idag så jag och Eric mötte upp mina vänner Alice och Gustav. Först hade vi lunch medan Niagra fallet öste ner utanför men beslutade oss sedan för att åka till Cannes vilket ligger ungefär 45 minuter därifrån. Förvånansvärt nog var det sol där. Och dom har Ladurée!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I bought a box with 16 macarons and a strawberry macaron ice cream. J’adore j’adore j’adore!!

Jag köpte en låda med 16 macarons och en macaron icecream med smak av jordgubb. J’adore j’adore j’adore!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAMmmmmm, haha!! And I liked Cannes. The shopping was really good, lots of small little boutiques and really nice area to walk around in. Since everything is so petit it feels like an outdoor mall. I would actually rather go to Cannes again than to Nice.

Mmmmm, haha!! Och jag gillade Cannes. Sjukt bra shopping, massa små butiker och mysigt att gå och strosa omkring där då det blir som ett mall fast utomhus när allt är så litet. Hade hellre åkt hit igen än till Nice faktiskt.

3 Responses to “Cannes & Ladurée”

Leave a Reply

  • (will not be published)