MENU
Fashion,France,Nice,Outfits,Travels

Bonjour Nice

8:00 | July 18, 2014

IMG_0933 1SO NOW WE are in France! Originally we was suppose to go further down the Italian Riviera but Eric wanted to go to France instead and here we are. Compared to Portofino Nice is really big and not equally charming to me. But if you take it for what it is, like compare it to Paris with a beach, it’s kind of amazing.

SÅ NU ÄR vi i Frankrike! Det var egentligen planerat att vi skulle längre ner den Italienska Rivieran men min Eric ville till Frankrike istället så här är vi nu. Om man jämför Nice med Portofino så är det en väldigt stor stad, och inte alls like charmig enligt mig. Men om man tar det för vad det är och jämför det med att det är som Paris med stränder så är det ganska så fantastiskt ändå!
IMG_0867 1IMG_0951 IMG_0961 1 IMG_0902 1On this day I was wearing the following:
Top: ZARA (new collection)
Shorts: ZARA (here)
Bag: VERSACE (similare here)
Hat: LINDEX
Sunglasses: GIVENCHY (here)
Watch: ROLEX

3 Responses to “Bonjour Nice”

  1. Charlotte on

    Hej! Jag var nyss på franska Rivieran med min kille och tyckte inte så mycket om Nice – men Cannes och Antibes var underbart! Bara en timmes tågresa bort ungefär. Hoppas ni har det fint vilket som :-)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)