MENU
Fashion

Midsommar

22:22 | June 25, 2014

IMG_0231 1IMG_0254 2Gown from Olcay Gulsen

SO, IN SWEDEN we celebrate midsummer or midsommar in swedish which is the lightest day of the year. Most commonly we do that by eating herring and wear flower crowns. I wore one with white roses mixed with some other traditional midsummer-y stuff because I didn’t want to look like a bride paired with my white Olcay Gulsen gown, haha. And we drink snaps (shots). I celebrated my midsummer on the country side with my boyfriend and some friends.

Glad midsommar på er! Hoppas att ni alla hade en fantastisk midsommar helg. Själv spenderade jag min ute på landet med min pojkvän och några av hans vänner. Tack till alla inblandade för en trevlig midsommar! Jag hade fått min krans gjord dagen innan i en blomsterbutik med rosor och lite mer traditionellt midsommar blomster för jag inte ville se ut som att jag skulle gifta mig i min vita lång klänning från Olcay Gulsen, haha. 

4 Responses to “Midsommar”

  1. Sanna on

    Otroligt vacker som vanligt :).

    Johanna jag undrar hur det är att bo i Sthlm om man jämför med Hbg? min man och jag bor just nu i hbg men är jättesugna på att flytta till sthlm men jag undrar om du kan typ säga för och nackdelar eller vad du saknar med hbg om du ens saknar något det vill säga :)

    pusss och kram på dig

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)