MENU
Fashion

In the meantime

12:32 | June 18, 2014

HI GUYS, I’M just gonna remind you of the fact that I’ll still be posting 4 more videos from my Q/A for you. The one about my boyfriend will be up by the weekend. Then I will be doing the ones I consider most fun: clothes and style, my work and blogging in general and beauty. In the meantime I’m reposting this video I made in L.A while posing to get these pictures.

HEJ HÖRNI, NU kör vi in lite svenska här också eftersom ni vill det! Jag tänkte bara påminna er om att jag fortfarande har 4 videos kvar från min frågestund som jag ska posta för er. En om min pojkvän som kommer komma upp till helgen. Sen kommer jag göra de som jag anser mest kul: kläder och personlig stil, mitt jobb som bloggare och skönhet. Under tiden tänkte jag reposta den här videon som jag filmade i L.A medan jag tog dessa bilderna för bloggen.
IMG_2673-1IMG_2685

10 Responses to “In the meantime”

 1. linn on

  Kan du inte blogga lite oftare? Nu va det den 18e du bloggade senast. Det är ändå 5 dagar sedan. En gång m dagen minst hade varit väldigt roligt. Man väntar ju på nya inlägg hela tiden! =)

  Reply
 2. Cornelia on

  Vill inte vara jobbig :/ men!!!! Skulle du vilja sälja dina mönstrade byxor i “korallfärg” från primark? Så jävla snygga!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)