MENU
Fashion,Outfits

Thank you

6:11 | November 24, 2013

thanksTHANKSGIVING is coming up here in the US. Not that I will be enjoying it that much since I’m going back to Europe at the end of the month. One thing I do look forward to is to do some shopping on black friday. Planning on online shopping but I am unsure if my things will be able to get delivered before I have to leave, haha. And sorry about the bad updates guys. I have so many things to do before leaving and also my MacBook Pro is dead.. Using my sisters now – which is not the same!!.. I want to throw it in the wall. Not as much as I want to throw my own in there though..

Any way this is what I look like this evening for dinner and a quick mimosa or two. Lace, dark lips, dark eyes and my new ring gifted from Miriam Salat. Totally in love! Will show you better pictures of it later.

13 Responses to “Thank you”

  • johannaeo on

   Haha, många som tror att jag och min syster är ryskar faktiskt. Jag brukar få det eller typ latina. Men nej svenskar. Nej min kompis har gjort den. :)

   Reply
 1. Emma on

  Hej! Jag undrar bara vart och hur ni bor i LA? I lägenhet eller så?:) och sedan undrar jag hur ni fick tag på den? Älskar både din och din systers blogg! Ni är super inspirerande!

  Reply
  • johannaeo on

   Vi har bott på massa olika ställen medan vi varit här. Santa Monica, Montana, Silverlake, Malibu, Studio City, Beverly Hills, Hollywood.. hm, typ det! Bokat på hemsidan airbnb. Sen har vi bott på hotell också. Tack så jättemycket söte.

   Reply
  • johannaeo on

   Gjort det två gånger, men det var nästan två år sedan jag gjorde det sist. Jag hade inte gjort det igen, tycker inte jag behöver det. Ska nog sluta med restylane helt och hållet. Gjort det i läpparna tillräckligt för att det ska hålla nu :) Tycker bara det ser för mycket ut när jag precis gjort dom. :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)