MENU
Fashion,Los Angeles,Outfits,Travels,USA

Sunday

6:30 | October 28, 2013
IMG_6356 3IMG_6297 3IMG_6361 3

Sunglasses: Dita (here)

Pants: Bherska

Top: Pull & Bear

Shoes: Giuseppe Zanotti (here)

Actually kind of cold in L.A today. I wanted to have my new Zoe Karssen sweatshirt but it is held captive! Hopefully I can get it tomorrow. Going to run a few errands anyway. But they are all fun things so I am happy running around as long as I get to do what I love.

11 Responses to “Sunday”

 1. vanessa on

  Så himla vacker! Jätte snygga skor! Jag tänkte bara fråga dig en sak…jag har tänkt att beställa lite saker på shopbop och hur är deras byxor i stl? Vilken stl brukar du ha? Jag är ungefär i din stl skulle jag tro :)

  Reply
  • johannaeo on

   Beror på vllket märke ju :) Jag har storlek 24 i jeans i typ alla märken. Skriv vilket märke så kanske jag kan säga då jag provat de flesta ;) puss!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)