MENU
Fashion,Shopping

Could have, Would have, Should I?

21:24 | August 27, 2013

Black Aquazzuras (link)
I love my Aquazzuras in nude. When I got them I was so unsure if I should get the black or the nude ones. Ended up going with the nude ones but I was really thinking about buying both at the same time. One year later – I still feel the same way! So I am quite confident I won’t change my mind. Definitely need these in my life. How ever Aquazzura also make me feel like I need the military green ones and the browns (links here and here.) The fall collection is gorgeous!

But I think I stick with the blacks.. A pair of Dita Condor sunglasses to match it with would be true perfection!

Miranda Kerr in hers (link)

6 Responses to “Could have, Would have, Should I?”

 1. Sara on

  Skulle inte du kunna prata lite om dig själv? jag har precis börjat läsa din blogg och älskar den. Men jag har lite svårt att hitta något inlägg om vad du jobbar med, hur gammal du är, vad du gör i England, var du bor, vad din kille gör, etc. Skulle bli sjuuuuukt glad om du ville göra ett inlägg om det. Jätteintresserad! xx

  Reply
  • johannaeo on

   Haha jag förstår det, jag ska försöka vara lite mer tydlig och skriva lite mer om mig själv :) Kan svara lite på dina frågor här:

   Jag är 23 år, jag flyttade till London för att jag träffade en kille där förra sommaren. Vi gjorde dock slut i vintras. Sen stannade jag i London i 6 månader till och då bodde jag I Chelsea. Nu har jag precis flyttat ifrån London. Ska flytta till ett nytt ställe om 6 dagar. Ska försöka vara lite tydligare om mitt liv och vad jag gör då är tanken :) xx.

   Reply
 2. amanda on

  Hej Johanna. Älskar din blogg, men hade varit bättre om du skrev på svenska också för alla kan inte så bra engelska!
  Ha en fin kväll

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)