MENU
Fashion,Outfits

Sandy

7:00 | August 26, 2013

Life is a beach and I’m just playing in the saaaand. My sisters friend Olivia is here visiting us the last days before we go back to Sweden. Yesterday we spent all afternoon and evening on the beach until the sun went down.

Got a cheap bracelet here in Spain to get the vacation feel and matched it with my citrine stone bracelet. A combination of both is always best!

And my beach bag from Reiss – love love love that bag!

The bikini top I bought in Thailand this winter and the bottom is from a small local shop here in Spain.

xxx

6 Responses to “Sandy”

  1. Tara on

    Alltså ÅH! Du är ju FÖR snygg.
    Btw, undrar om du har tips på bra märken gällande läppstift? Har alltid kört på au natural, men nu har jag börjat få panik över att jag kommer se blek och tråkig ut under hösten, så jag vill investera i lite snygga kulörer på läpparna ! Har testat mig fram lite, men inte hittat något läppstift som jag tycker är riktigt bra än. Det ser lite “kladdigt” eller “torrt” ut på bild, förstår du vad jag menar?
    Massa kramar! xxx

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)