MENU
Fashion,Outfits

Yo, London

0:00 | July 1, 2013

Finished work quite early today so changed into something more comfy and had some drinks on Kings Road. A little bit to convenient to live just by bluebird, haha. Did my hair darker the other day by the way.. Don’t really know if I like it because it is almost black. But it will wash out.. Any way, snapped some pictures of my outfit for you:

T-shirt: Zoe Karssen

Pants: Just Cavalli

Sunglasses: Yves Saint Laurant (here)

Bangle: Dyrberg Kern (here) now on sale!

Sandals: Nicholas (here)

XX, J

10 Responses to “Yo, London”

 1. Jonna on

  Du är så vacker!!! Och jag fullkomligt älskar din stil.

  Jag flyttar till London nästa år, var i London ska man bo och var i London ska man inte bo?! Var i London bor du nu?:-) Du har säkert fått höra denna fråga en miljon gånger redan, men skulle vara så tacksam för svar!

  Xx

  Reply
 2. Sara on

  Grattis på födelsedagen!! Hoppas du haft en grym dag! Försökte skriva till dig på twitter men det går inte :(

  Reply
 3. Line on

  Hei Johanna! Du pleier sikkert å få spørsmål som dette veldig ofte, men jeg håper du kan svare likevel.

  Jeg tenker på å flytte til London om ca 1 år. Jeg tror jeg kommer til å ta engelsk kurs og så få meg jobb innenfor hudpleie. Får jeg spørre hva du kobber med utenom bloggen? Og hvor det er best å bo, priser for leilighet/hybel? Bor du alene?

  Håper at du kan svare utfyllende om dette. Takk på forhånd!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)