MENU
Fashion,Shopping

OMS (Oh My Shoes)

2:03 | May 16, 2013

My dream shoes at the moment are the studded Valentinos. I love them and I just feel like I HAVE TO have them – I know you know the feeling… My shoe closet is 99% based on heeled sandals. it’s my favorite shoe to buy for one simple reason: They never go out of fashion. Heeled sandals was hot 20 years ago and will still be hot 20 years from now. So, you know you’ll basically have use for them forever. But these Valentinos are the kind of shoes that you will probably consider insanely ugly after 2 years. But they just look soooo good to me right now that I really don’t care.

And I can’t help but LOVE the new ones in PVC with the crystals!! I think they are the cutest and sexiest shoes ever made. But not only are the nude or white ones sold out everywhere in my size – they are also 1200 pounds. A girl could dream. The regular ones are like 600 pounds. A bit more in my price range. But of course also sold out almost every where. Some kitten heeled ones left but I just simply cannot do kitten heeled shoes, doesn’t suit me at all.

Was looking at these ones from B Brian Atwood. They are also really nice and much more affordable. Especially since they are 20% off – so you might want to get them while they’re hot ;) I do have my eye on a new pair of Monika Chiangs thou.. We will see!

9 Responses to “OMS (Oh My Shoes)”

  • johannaeo on

   Jag kan inte köpa “kopior” av saker. Jag blir lite små arg på sånt och det hade bara fått mig att vilja ha de riktiga ännu mer, haha.

   Reply
 1. Karin on

  Hej Johanna älskar din blogg! =)
  En fråga: Hur ofta går du till frisören? Din hårfärg är verkligen grymt snygg ,hårfärgrn verkar inte blekas? Vad använder du för hårprodukter för att hålla denna färg?
  Tacksam för svar! =)

  Reply
  • johannaeo on

   Tack!! :) Jag tonar faktiskt det själv just nu med en toning för 5 pund som jag hittat i en utländsk liten butik i Finsbury Park här i London. Lyxigt ;) Men färgen är faktiskt väldigt snygg och det är enkelt att bara slänga i en toning varannan vecka så färgen håller sig snygg.

   Reply
 2. M (formerly known as the original, now Madeleine) on

  Jag gillade bara de sista, men förstår när man fastnar för något speciellt.

  Hoppas det går bra på jobbet, och att det är schyssta arbetsuppgifter och arbetskamrater.
  Skönt att du fått lite sol och bad nu också.. :)
  Jag får fejka med bus. Fast det har faktiskt varit sommarfint här i Sverige ett tag nu. Man får inte klaga
  Skulle jag bara pallra mig ut och sitta ett tag så skulle man få färg rätt snart. Får bli bättre på det.

  Kram på dig och trevlig helg! Använd omlottkjolen nu när du har bruna ben. :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)