MENU
Fashion,Outfits,Shopping

21Diamonds

21:57 | April 26, 2013

Ring 1 / Leaf (here), Ring 2 / Leaf (here), Bangle / Dyrberg Kern (here)

LOVING my new jewelry from 21diamonds! And I am so happy for finding a webshop with things that I like that’s Swedish so I don’t have to pay taxes every time I shop. Since I normally almost always order things from the US.. And they have so much great jewelry from scandinavian jewelry designers, that I love, and other not so well known european brands.

Both rings are from a german brand named Leaf, every piece is hand made yet the prices are really good. The bangle is from the danish brand Dyrberg Kern. I got it in rose gold but I want it in silver as well! So perfect to match with evening wear.

6 Responses to “21Diamonds”

 1. jen on

  hej! du är verkligen så fruktansvärt fin och alla dina outfit är obeskrivliga! jag tänkte fråga dig en sak, har för mig att du köpt skor från zara, och jag tänkte beställa därifrån.. undrar lite hur storleken är, tänkte köpa dessa: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/se/sv/zara-neu-S2013/358009/1117178/LÄDERSANDAL är sånahär skor stora i storleken? och tror du det är snyggt när det är sådär spetsigt där fram vid tån?

  Reply
  • johannaeo on

   Jag tycker dom är normala i storlekarna, kanske något små. Så nej har svårt att tro dom är stora i storleken. Och ja det var snyggt. Go for it ;)

   Reply
 2. A on

  Hej! När du bodde i Helsingborg brukade du först gå till en frisör som hette något i stil med “Plats Nr … ” Vad heter det & var ligger det? Har för mig att det är billigare för att det är studerande som klipper & färgar?

  Reply
  • johannaeo on

   Plats VI, ligger vid hamntorget. Men nej det är det inte. Jag gick bara till en tjej som praktiserade där. Men alla andra är utbildade frisörer.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)