MENU
Fashion,Outfits

Time for white shorts

20:45 | April 25, 2013

Super warm today in London! Have been chillin’ and tanning in my back yard for hours with my sister. I have really burned my face in the sun the last couple of days, haha. But luckily my vacation tan from being in Spain and Thailand all january is coming back quickly. So I could finally wear my new white butterfly shorts from Alice + Olivia – you can’t wear white shorts with pale legs haha! I just love them so much as they can be dressed both up and down and never look sloppy. 

Today I paired it with my moms old sweater that I have stolen (miss her!) for a casual look. Loving black nails at the moment also.

The sweater has the perfect color to be paired with my aquazzura sexy thing booties.

Also had red lips today and my Yves Saint Laurent shades.

The whole outfit:

Shoes: Aquazzura

Shorts: Alice + Olivia

Sweater: My moms

Sunglasses: Yves Saint Laurent

15 Responses to “Time for white shorts”

 1. Elin on

  jag har det där halsbandet också. men undrar hur ditt är? mitt har blivit svart och fult på baksidan. har inte duschat eller något sånt med det.. och stela arbnadet i guld med liten rosett med pärlor på, det börjar också tappa färgen. har dina blivit likadana?

  Reply
  • johannaeo on

   Allvar? Jag duschar alltid med mitt, badar i saltvatten och så vidare. Det har tappat lite färg men inte så att det syns så mycket.. Men har tänkt ta det till någon som kan få det fixat och fräscha upp färgen. Kan dom förmodligen göra i någon smyckesbutik eller så vet dom vart man kan gå :) har inte det problemet med banglen heller :( tråkigt!

   Reply
  • sofia on

   Det kan vara någon bodylotion/olja du använder på kroppen som bildar denna “kemiska” reaktion på dina smycken! hade själv ett halsband som blev supermissfärgat på baksidan, och det var garanterat min bodylotions fel tyvärr. Värt att kolla upp iaf :)

   Reply
 2. M (the original) on

  Först så blev jag chockad över att se en människa med shorts. Själv sitter jag med tjocktröja på och blålila naglar..

  Men som alltid, det är supersnyggt och verkligen fräscht!
  Du passar med färg på läpparna, borde du ha lite oftare.
  Trevlig helg!!

  Reply
  • johannaeo on

   Haha ja det är kontraster. Det var 22 grader och full sol. Jättehärligt. Men nu är det regn och 10 grader igen :( tack! Du också kära M.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)