MENU
Fashion,Outfits

White and Grey

21:48 | February 17, 2013

Shoes / Aquazzura (here), Jeans / 7 for mankind, sweatshirt / Stylestalker, Jacket / Behrska, Bag / Givenchy (here), Sunglasses / Yves Saint Laurent (here)

Hi guys! Sorry for bad updates. February has been a little crazy for me and I apologize and hope you understand. Any way I spent some time at somerset house today to look at the exhibition with my friend Karolina. We were planning on girl talk with wine afterwards but since I basically closed The Box last night I quickly realized I couldn’t drink the wine I ordered haha. So spent the rest of the day at home.

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering. Februari har varit en ganska jobbig månad för mig och jag ber om ursäkt och hoppas att ni förstår. Jag har i alla fall spenderat dagen på Somerset House today looking at the exhibition med min vän Karolina. Vi hade tänkt tjejsnack och vin efteråt i vanlig ordning, men eftersom att jag i stort sätt stängde The Box igår så förstod jag ganska snabbt att jag inte kunde dricka upp det där vinet jag beställt haha. Så spenderade resten av dagen hemma.

 

6 Responses to “White and Grey”

  1. Sandy on

    Johanna! Du får inte försvinna sådär :-( vi klarar inte oss utan dina uppdateringar ;-) Hoppas allting är super med dig annars och att resten av februari blir bättre! Puss

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)