MENU
Bangkok,Thailand,Travels

Colors of Bangkok

19:40 | January 24, 2013

Så. Nu kan jag åka tillbaka till London! Ingen riktig Thailand resa utan Bangkok ju. Nu ska jag gå och lägga mig, tar flyget tidigt i morgon.

There. Now I can go back to London again, haha! A vacation in Thailand is not complete without a visit in Bangkok. Going to bed now, my flight leaves really early tomorrow morning. Good night!

13 Responses to “Colors of Bangkok”

  • johannaeo on

   Jag bodde i typ executive suiten (kommer inte ihåg exakt vilken det var) på Golden Tulip Mandison Suites. Där var rätt bra! :) Kolla på trip adviser annars!

   Reply
 1. Cindy on

  Hej fina du!
  Jag undrar om du skulle du kunna ge mig tips på någon bra photoshop app, har inte råd just nu att köpa mig en bra kamera och jag är inte så nöjd med iphone bilderna vore jättesnällt ifall du kunde hjälpa mig:) kram

  Reply
 2. Elin Fritz on

  Hej :) Jag undrar hur det är om man vill beställa smycken från max och chloe till sverigen. med frakt och tull osv? hoppas du kan svara snart! kram :)

  Reply
  • johannaeo on

   Det är i USA så du får betala tull, brukar ligga på typ 20% (tror det är lite mindre när det är smycken). Frakten betalar du på siten. :)

   Reply
   • Elin Fritz on

    okej, tack så mycket :) det är alltså inte som på shopbop att tullen dras direkt utan den dras i efterhand? :) Vet du hur lång leverranstiden brukar va?

    Reply
 3. Paulina on

  Upptadera bloggen oftare , så tråkigt att du har slutat med det. Och bodybloggen nu när sommaren är på väg PEPPA OSS! :D

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)