MENU
Inspiration,Interior

Homer Decor

17:15 | January 10, 2013

Som jag sagt en gång förut, det är alltid de små detaljerna som gör allting perfekt. Både i inredning och i livet. Vissa av detaljerna i dessa bilderna är pure perfection – så ville dela det med er! Är tillbaka i London och packar väskan för Thailand nu, resan dit kommer vara far from perfection.. Rena kaoset haha!

As I said once before, it is always the small things that make things that much more perfect. Both it home decor and in life. Some of the details in these pictures are just pure perfection… Packing my bags for Thailand now, getting there is going to be far from perfection. It is going to be pure chaos haha. 

10 Responses to “Homer Decor”

 1. Anonymous on

  Hej.. gillar. Din. Stil. Men fet är ju då dyra märkeskläder du köpea arverkar det som.. kan du inte tipsa om ngn billigare sida /kläder eller är det kanske inte din stil? kram

  Reply
 2. Susan on

  Hej,
  Undrar vad det är för märke på din brazilian bikini? Har för mig att du har skrivit ut det förr men hittar inte det nu :( letat som en dåre!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)