MENU
Fashion,Shopping

Spring please

21:14 | December 19, 2012

necklace, sunglasses, flats, heels, bag, sweater

Haha, vill inte alls ha vår nu.. När den kommer hade jag inte tackat nej till dessa saker. Jag har kikat på rockie väskan från Wang ett tag fast i andra färger. Men inte riktigt hittat rätt. Men när jag såg att den kommit in i vit blev jag helt till mig (fortfarande löjligt förtjust i vitt läder). Perfekta väskan att ha med systemkameran i till en mer basic outfit.

Nooo I don’t want it to be spring at all ;) When that happens I wouldn’t mind having these items in my wardrobe. I have been looking at the rockie bag from Wang a while now, but haven’t loved it until I saw it in white (still obsessing about white leather). The perfect bag to bring my camera in with a more basic outfit.

One Response to “Spring please”

Leave a Reply

  • (will not be published)