MENU
Inspiration,Interior

Color spalsh

0:20 | November 29, 2012

Every room needs it’s color. Speciellt om man har en city lägenhet. Jag tycker inte det behövs om man har panorama utsikt över ett exotisk jungel, havet eller en pool. Då behöver man inte mycket färg för det är redan så härligt att se på. Men jag tror att bor man i stan så är det välbehövligt med lite extra färgklickar för att få upp humöret vissa dagar. Och även om några av bilderna är lite för mycket för min smak – så är det ändå bra inspiration! Jag älskar verkligen dessa två sista bilder på Nicole Hanley Mellons lägenhet. Hon ser bara så otroligt chic ut när hon sitter i sin stora gula stol.

Every room needs it’s color. Especially if you have a city apartment. I still believe that if you have panoramic views of a gorgeous pool, ocean or green jungle you don’t need much color. But if you live in the city it is definitely well needed to keep your spirit up! And even though some of these photos are a little to absurd for me, it is still great inspiration. And I just love the last two pictures of Nicole Hanley Mellon’s apartment. She just look so chic in that big yellow chair.

4 Responses to “Color spalsh”

  1. Amanda on

    jag älskar färg, men jag tycker nog ett par av rummen går lite överstyr. Om man har så mycket färg tröttnar man också lätt och behöver ändra ofta, men friskt vågat!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)