MENU
Personal

I’ll drink to that

16:46 | November 27, 2012

Min tisdagslathet fortsätter. Jag har varit sjuk i flera dagar men idag är jag äntligen frisk men väljer ändå att spendera dagen i sängen. Just because I can. Jag borde skämmas över mig själv men det gör jag inte. Det är det här vädret alltså.. Det bara regnar. Så jag stannar inomhus med nya avsnitt av gossip girl, how I met your mother och whitney. Till detta förtär jag följande drycker som jag precis var och handlade till mitt tisdagsmys.

My tuesday laziness continues. I have been sick for days and today I finally feel good again but still I chose to spend the day in bed. Just because I can. I should be ashamed of myself but I am not. It is this darn weather! It just rains and rains. So I stay inside watching new episodes of gossip girl, how I met your mother and whitney. And with this I will be having one, two or even three glasses of one of the drinks above I just bought from the supermarket for my tuesday in bed. 

3 Responses to “I’ll drink to that”

 1. Felicia on

  Hej!
  Jag tänkte fråga dig en sak angående att shoppa på shopbop. Jag bor ju i Sverige och dom skickar ju dit men min adress är två ä:n med och det står att det inte går att skriva in det då eftersom dom inte använder Ä. Hur gör man då? Kan man ersätta Ä:et med något annat ?
  Väldigt tacksam för svar! MVH/Felicia

  Reply
  • johannaeo on

   Inte en aning! Men tror dom fattar om du sätter tillexempel ett a istället. hade jag gjort! :P Ditt paket försvinner inte i alla fall, det handlar hos DHL. Sen kan du bara ringa dom och boka en ny tid för leverans med rätt adress. Men tror inte det ska vara någon fara :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)