MENU
Inspiration,Interior

Wanna go

15:32 | November 22, 2012

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. I will do better, promise! Igår hade jag i alla fall en bra ursäkt. Jag spenderade HELA dagen med att leta efter hotell. Jag och min pojkvän ville åka någonstans runt jul och nyår i och med att han är ledig. Men tillslut fick vi bara inse att alla bra hotell redan var fullbokade och att det bara var skit kvar. Så nu är vi inne på att åka i februari istället efter att han är klar i Filippinerna.

I am sorry for the bad updates latetly. I will do better, promise! At least yesterday I had a good excuse as I spent the WHOLE day looking for a good hotel. Me and my boyfriend wanted to go somewhere during christmas and new years since he is free. But at the end of the day we had to just accept that ALL the good ones where fully booked and there was only crap left. So we will probably go in February instead after he is finished in the Philippines. 

2 Responses to “Wanna go”

 1. Melinda on

  Varför inte åka till Filippinerna då? Det är ju minst lika fint som thailand. Finns många fina ställen där då jag har vart där ex antal gånger :)

  Reply
  • johannaeo on

   Jo, vi ska dit också. Vi ska inte till Thailand. Det var mer bara för att det var det enda som var kvar. Men inte så sugen på det då jag redan varit där. :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)