MENU
Fashion,Shopping

Signature

17:41 | November 22, 2012


1, 2, 3, 456, 7 8

Jag tycker att har du bra accessoarer som smycken, solglasögon och skor så kan du komma undan med i stort sätt vilken outfit som helst. Men du kan förstöra en bra outfit totalt med fula skor, plastiga solglasögon och smycken.

Jag gillar att ha smycken som man alltid har på sig, som en signatur. Det ska vara något personligt och någonting som känns som mig. Så guld och färgglada stenar känns som the obvious choice. Om man ska ha samma smycken på sig varje dag är det värt att investera i. Så mitt number one mission just nu är att spara ihop till dessa smycken ovan. Och okej självklart ska jag inte ha samma örhängen varje dag, det går ju inte. Men det är viktigt att ha några bra alternativ ;)

I find it that if you have great accessories like jewelry, sunglasses and shoes you can get away with almost any outfit. But you can ruin a perfectly good outfit with wrong shoes, cheap sunglasses and jewelry.

I like to have jewelry that you wear everyday. Like a signature. It should be something personal and that truly feels like me. So gold and color are the obvious choice! If you are going to wear the same jewelry every day it is worth investing in. So my number one mission at the moment is to save up to buy all these above. And okay of course I will not wear the same earrings every day, that’s not possible. But it is highly important to have some good options ;)

2 Responses to “Signature”

 1. Joanna on

  Hej Johanna! Jag undrar om du har några bra julklappstips till pojkvännen? Vad skulle du ge en kille du inte känt mer än 5 månader? Sjukt svårt. Man vill inte ge något tråkigt och samtidigt svårt att veta vad personen uppskattar efter en så kort tid tsm. Du kan väl göra ett inlägg med lite tips? Skulle vara kul :) Kram

  Reply
  • johannaeo on

   Jag har känt min pojkvän ungefär samma tid. Det är jättesvårt precis som du säger. Men försök hitta nått intresse han har och utgå från det. Eller fråga nån av hans kompisar om du hunnit bekanta dig lite med dom :) Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)