MENU
Personal

Bad take away

14:07 | October 27, 2012

Förlåt för lite dålig uppdatering den här veckan. Hoppas att mina kvinnliga läsare har förståelse för hur det kan vara that time of the month. ;) Lovar bättring nästa! Det blev aldrig att jag gick någonstans igår. Tänkte stanna hemma med lite jobb, tända ljus, käka take away och se en film. Men maten jag beställde var skitäcklig så åt bara några vårrullar. Typsikt! Så tänkte att jag skulle ut idag istället.

Sorry for bad updates this week. But I hope that at least my female readers have understanding how things can be that time of the month ;) Promise to do better next week! I never went out yesterday, was planning to stay in with some work, order take away, light some candels and watch a movie. But the food I ordered was so bad so I only eat some spring rolls. So I thought I should try to go out today instead. 

Leave a Reply

  • (will not be published)