MENU
Personal

Bloody sunday

19:44 | September 30, 2012

Hoppas att ni har haft en mysig helg! Jag tog lite ledigt som ni kanske märkte. Det behövs ibland. Jag ska göra någon kul videoblogg till er i veckan to make it up to you. Lördagen spenderade jag med min pojkvän och hans vän i Covent Garden. Där är så himla mysigt och bra shopping är där också. Ska göra en shopping guide därifrån nästa vecka! På kvällen drog vi ut för lite cocktails med hans arbetskollegor. Det blev inte riktigt lika galet som förra gången, men kul hade jag ändå.

I hope you had a great weekend! I took some time off as you may have noticed. Sometimes you just need one day to relax and not think about taking pictures and write here. But don’t worry I am back and I will make a videopost this week to make it up to you! Saturday I spent my boyfriend of course and his friend in Covent Garden. It is so nice there and the shopping is good too. I will make a shopping guide of it next week! In the evening we went out for some cocktails with my boyfriend colleagues. It wasn’t as crazy as last time but definitely a great night any way!

5 Responses to “Bloody sunday”

Leave a Reply

  • (will not be published)