MENU
Fashion,London,Shopping,Travels

Shopping guide – Westfield

14:56 | September 27, 2012

Nikolina outside Westfield Stratford. Nikolina likes shopping malls ;)

Om du inte är speciellt glad för shoppingcentrum så kan du sluta läsa nu. Om du däremot gillar att spendera en hel dag i ett riktigt shoppingmall och inte göra annat än att shoppa, käka, dricka lite skumpa och kanske avsluta med att gå på bio så kan du fortsätta läsa. Jag kan faktiskt tycka det är rätt trevligt att åka till ett mall och bara gå loss, speciellt om vädret utomhus inte är det bästa (vilket såklart händer ganska ofta i London)

Westfield har två stora shoppingcentrum i centrala London. Det ena ligger ute vid Stratford och det andra ligger mer centralt vid White City. Vilket du vill åka till beror lite på vad du är ute efter. Westfield Stratford har Victoria Secret, Forever 21 och Primark. Det har inte Westfield i White City. Men jag personligen tycker att det i White City är mycket, mycket bättre. Vill ni till Victoria Secret så är butiken på Bond Street mycket bättre och om ni måste till Forever 21 och Primark så hittar ni det på Oxford Street.

Anledningen till att jag tycker att det som ligger i White City är bättre är för att det för det första är mycket finare och har en högre lyx- och glamfaktor än vad det i Stratford har. Sedan har dom Massimo Dutti också, som är en av mina favoritbutiker. Det har dom inte på Westfield Stratford. That’s a deal breaker ;) Haha nej men dom har även fler andra butiker som inte går att hitta i övriga delar av London – tillexempel Bimba y Lola som är ett spanskt märke jag verkligen gillar. Blev jätteglad när jag såg dom hade en liten butik där. Men kort och gott – gillar du shopping centrum så åk hit. Här kan du verkligen hitta allt från lyx till budget.

If you are not to happy about shopping malls you can stop reading right now. But if you are a person who enjoys spending a whole day in a true shopping mall doing nothing else than shopping, eating, drink some champagne and finish the day off with the cinema then you can continue reading ;) I my self can find a day at a mall quite pleasant. Especially since the weather here in London isn’t always something you can count on.

Westfield has two big shopping malls in central London. One in Stratford and the other one more central in White City. Which one you would like to go to depends on what you are looking for. Westfield Stratford have Victoria Secret, Forever 21 and Primark. Westfield in White City don’t. But I really recommend going to the one in White City instead, it is much better. If you wan’t to go to Victoria Secret you are better off going to the store at Bond Street since it is much bigger and if you must go to Forever 21 and Primark you can find those stores at Oxford Street.

The reason why I think the one in White City is better is because it is much nicer, and they also have Massimo Dutti which is one of my favorite stores and they don’t have it at Westfield Stratford. That is a deal breaker ;) Haha, but seriously they also have a lot of other stores here that you don’t find at the other mall. And also they have Bimba y Lola, a spanish brand I really like that they don’t seem to have any where else in London. So I was pleasantly surprised to find it here. And also the whole mall has much better glam  factor. You can really find everything you want here from the must luxurious to budget. So if you enjoy shopping malls this is definitely for you!

Leave a Reply

  • (will not be published)