MENU
Beauty,Nails

Grey

19:44 | September 22, 2012

Valde en mörkgrå färg idag som både manikyr och pedikyr. Passar perfekt nu när det verkligen är höst på riktigt i London. Det är så kallt ute att jag verkligen drar mig för att gå utanför dörren ikväll, haha.

This is the grey color I picked out for my manicure and pedicure. Perfect when the fall has come to London for real. It is so cold here that I am actually drawn from going outside of the apartment tonight, haha. 

4 Responses to “Grey”

 1. Paulina on

  Hej Johanna!
  Vill berömma dig för en inspirerande och bra blogg! Är jätteglad att jag hittade hit för några månader sedan och har följt med ganska bra tycker jag :) Dock verkar jag ha missat: du bor i London nu? Är din nya man därifrån? Jobbar du där? Känner du honom sedan innan? Har du vänner som också flyttat dit? Vad är planen?
  Lycka till med allt och än en gång tack för en supermysig blogg!

  Reply
  • johannaeo on

   Ja jag flyttade hit för nästan exakt tre veckor sen :) Min kille är grek men bott här i 6 månader. Jag jobbar med min blogg och just nu inte planerat att jobba med något annat då vi inte vet om vi ska bo kvar. Jag träffade honom när jag var här i somras. Ville inte ha distans förhållande så flyttade hit. Nu får vi se vart det blir av här så får jag planera efter det. Jag har ju turen att kunna vara rätt flexibel tack vare mitt jobb. Så kan va lite galen ;)

   Tack så mycket och stor kram! :)

   Reply
 2. Evelina on

  Hej! Jag ska till London om ca tre veckor och skulle behöva lite tips om shopping och sådant. Tror du att du skulle kunna göra en guide med dina favoritbutiker (helst budget), restauranger, fik osv? Det hade varit jättesnällt! Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)