MENU
Fashion,Shopping

Basics from Tory Burch

12:37 | August 31, 2012


Dakota Bag, Pass holder, Traveling tote, Cosmetic caseSuede flats, Leo Iphone case, Amanda bag, Flip flops, Metallic Iphone case

Tory Burch har dom mest stilrena bas accessoarerna, and I love that! De svarta hobo väskorna är perfekta vardagsväskor, traveling bagen och pass hållaren är ett must have. Ballerina skorna i suede är perfekta till höst och iphone skalen har jag redan klickat hem. Dom får till och med svarta flip flops att se stylish ut! MEN problemet är att man inte kan köpa för mycket saker ifrån Tory Burch utan att se ut som ett branded freak. Så jag antar att jag får nöja mig med ett par saker bara.. Vad hade ni valt?

Tory Burch does classic basics so so well. I really adore all of these things. You have the perfect black hobo bags, the most stylish passport holder, simple yet elegant black flip flops, suede ballerina flats that are perfect for fall and I can’t say enough nice things about the iphone covers. BUT I can’t buy it all without looking like a branded freak with those gigantic logos. So I guess I have to seattle for some of it. What would you pick?

5 Responses to “Basics from Tory Burch”

  1. M (the original) on

    Ballerinorna, passhållaren och necessären var fina. :) Du får gärna tipsa om fler väskor, även i de högre prisklasserna. Är ute efter en ny nu till hösten.
    Och har du funnit nån ny bra hårprodukt? Sånt är alltid kul.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)