MENU
Beauty,Nails

Nude

20:13 | August 13, 2012

Idag har jag farit rundor hela dagen och kollat lägenheter till min syster och hennes kompisar tillsammans med en estate agent. Efter att vi kollat klart så ville jag kolla in ett av områdena som vi var i lite närmare. Slutade med att jag pratade i telefon med min syster i 40 minuter och bara gick och gick. Tillslut visste jag inte vart jag var och hoppade på en buss som gick åt helt fel håll. Som tur var åkte jag förbi en nagel salong i något indiskt område där jag hoppade av och fick manikyr och pedikyr med shellack. Sen hittade jag tillbaka till Notting Hill igen, haha.

Today I have been with an estate agent looking at apartments for my sister and her friends. After looking at 4 apartments I wanted to check out the area where one of them was located. I called my sister and talked to her on the phone for 40 minutes while I was walking around. When I hung up the phone I did not know where I was so I jumped on a bus that went the wrong direction, haha. But I passed by a nail salong in a indian area where I went off and got my hands and toes done with shellack. After that I finally found my way back to Notting Hill again, haha.

3 Responses to “Nude”

Leave a Reply

  • (will not be published)