MENU
Inspiration,Interior

Kitchens

15:54 | July 23, 2012

Medan jag ligger och solar på terassen hemma hos Niko och Alex så får ni njuta av lite köksinspiration. Det sista köket är litet men ändå så himla fint! Ett kök behöver inte vara stort för att det ska vara snyggt. Även om det såklart alltid är en fördel ;) Men pallarna är sjukt fina i det köket!

While I’m working on my tan at Nikos and Alex terrace you get to enjoy some kitchen inspiration. The last kitchen is small but still super nice! A kitchen doesn’t have to be big (even though it is a big pro) ;) the chairs are so beautiful and fits the room perfectly. 

One Response to “Kitchens”

  1. Anna on

    Var hittar du dessa fina inredningsbilder någonstans? Har du något bra tips en inredningsblogg eller hemsida? :)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)