MENU
Fashion,Shopping

Dream bag and shoes

2:44 | July 23, 2012

Var och kollade på lite väskor idag medan jag dödade lite tid på ett shoppingmall här i London. Provade denna inne på Gucci. Blev faktiskt lite småkär i den. Hade jag fått para ihop den med vad jag ville hade de blivit dessa bootsen från Givenchys fall 2012 kollektion. Dödlig kombo!

I was looking at some bags today when I was killing some time in a shopping mall here in London. I tried this one from Gucci. I actually fell totally in love with it. If I could pair it with anything I wanted, it would be with these amazing shoes from Givenchys fall 2012 kollektion. Deadly combination! 

Jag vet, dom är så snygga att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen. Jag älskar ju denna modellen och har alltid gjort. Kommer ni ihåg när jag skrev om ett par liknande som också var från Givenchy, dock från deras couture 2008 höstkollektion? I do!

I know they are so hot you don’t really know what to do. I love fold over boots and I always have. Do you guys remember when I wrote about a similar pair from Givenchy from their couture 2008 fall collection? I do!

One Response to “Dream bag and shoes”

 1. natasha on

  Hej!
  Jag undrar om du har varit in i MCM’s ganska nya butik i London, (så konstig fråga, om en viss butik I know, hehe) men deras märke har ju visats lite mer nu på större kändisar.. och själv är jag riktigt sugen på deras stark backpacker som har ett saftigt pris så min plånbok säger dock nej..
  undrar mest om kanske du har grejs från märket eller så och vad du tycker om de i så fall :)
  Kram och ha det så härligt i London!
  / en tjej som (konstigt) letar lite info om MCM och inspireras otroligt mycket av dig..

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)